Izgleda da je pitanje plejmejkera rešeno: U Partizan stiže reprezentativac Hrvatske

Radi se o naturalizovanom reprezentativcu Hrvatske i članu Virtusa.

22.12.2023. 23:59
  • Podeli:
profimedia-0714939232 košarkaška reprezentacija hrvatske Jaleen Smith džejlin smit profimedia-6585f8b430543.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan bi u najskorije vreme trebao da ozvaniči saradnju sa Džejlinom Smitom.

Radi se o naturalizovanom reprezentativcu Hrvatske i članu Virtusa.

Smit je na izlaznim vratima ekipe iz Bolonje, a uskoro bi trebao da zaduži crno-beli dres beogradskog Partizana.

Džajlin Smit rođen 1994. godine, visok je 190 cm. On je ove sezone dva puta bio starter. Prosečno je za 11 minuta po utakmici beležio 5.3 poena, 1.5 skokova, 0.8 asistencija.

Džajlin Smit je pohađao koledž Nju Hempšir. Evropsku karijeru je započeo u Nemačkoj, u ekipi Hajdelberg. Odatle je prešao u Ludvigsburg, zatim je sezonu 2021-22 proveo u Albi iz Berlina. Posle dve godine u Berlinu početkom ove sezone je prešao u Virtus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()