Iznenađenje: Košarkaši Partizana neće dočekati Megu u Beogradskoj areni

Pobednik utakmice Partizan - Mega igraće u finalu plej-ofa SLS protiv Crvene zvezde

28.05.2024. 14:08
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-65c5e862a68ae.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Mege u dvorani "Aleksandar Nikolić" u majstorici polufinala plej-ofa Superlige Srbije, saopštili su danas "crno-beli".

Utakmica će biti odigrana u četvrtak, 30. maja od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

Partizan je ove sezone utakmice u svim takmičenjima igrao u Beogradskoj areni. Međutim, zbog zauzetosti Beogradske arene odlučeno je da "crno-beli" dočekaju Megu u nekadašnjem Pioniru.

Pobednik utakmice Partizan - Mega igraće u finalu plej-ofa SLS protiv Crvene zvezde, koja je u dva meča bila bolja od FMP Železnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()