"Jagnje da ti trnu zubi i luk iz bašču": Pešićev sin objavio urnebesnu fotografiju iz kafane

Selektor Orlova je dočekao povratak u Pirot posle brojnih obaveza koje su članovi nacionalnog tima imali posle Olimpijskih igara

17.08.2024. 08:37
  • Podeli:
pešić-66b63833ccf1f.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy

Selektor Srbije Svetislav Pešić vrlo dobro zna da uživa u uspehu koji je ostvario sa reprezentacijom na Olimpijskim igrama.

Orlovi su bili blizu pobede protiv SAD u polufinalu, ali na kraju su zadovoljni osvojenom bronzom.

Selektor Pešić je dočekao povratak u Pirot posle brojnih obaveza koje su članovi nacionalnog tima imali posle Olimpijskih igara, a njega je tamo sačekala jagnjetina, baš onakva kakvu voli.

"Jagnje da ti trnu zubi i luk iz bašču", poručio je Marko Pešić, sin popularnog Karija, uz fotografiju oca koji uživa u jelu.

Podsetimo, Pešić je pre nekoliko godina u intervjuu za televiziju "Arena sport" pričao i o hrani, odnosno baš o jagnjetini, piše Kurir.

"Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. I zaboravio sam, luk mora da bude iz bašču i da su pripremljeni ladni špriceri, od roze i od sodu", rekao je selektor tada, a te rečenice su danas ponovo aktuelne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()