Jago de Santos junak derbija: Bruno rekao da sam pi**a, a ja njemu da mi je žao što nije bio na terenu

Volim ovo, volim ovakve utakmice, oduševljen je plejmejker Crvene zvezde

29.01.2024. 08:40
  • Podeli:
Jago de Santos-65b7544a28d41.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Junak večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, u 21. kolu ABA lige, je Jago de Santos. Brazilac je uzeo stvar u svoje ruke, u poslednjem napadu crveno-belog tima dok je na semaforu pisalo 86:86 i nekoliko sekundi do isteka vremena. Protrčao je preko celog terena, probio odbranu rivala i poentirao za pobedu. 

Imao je Avramović, brzu, priliku za šut na drugoj strani, ali je promašio. 

“Volim ovo, volim ovakve utakmice. Volim derbije, a ovaj posebno jer sam igrao protiv Bruna i opet pobedio. Moraće opet da mi plati večeru", prve su reči De Santosa, koji je uz osmeh na licu razgovarao sa novinarima posle utakmice. 

“Mnogo velika pobeda, veoma važan trenutak za sve nas. Čeka nas sada duplo kolo Evrolige. Bitna je ovo pobeda zbog energije i atmosfere u timu. Kada se dobije derbi uvećava se samopouzdanje“.

Dao je Jago poene za pobedu, a ta slika kao da mu se izbrisala iz sećanja.

“Iskreno, ne znam kako sam se osećao u tom trenutku. Dobio sam loptu i svi su radili za mene. Volim ovakve momente.  Ovakve stvari određuju da li si dobar ili mnogo dobar igrač. Igrali smo pred našim navijačima, imao sam više samopouzdanja da preuzmem poslednji šut. Išao sam ka košu i probao da nađem najbolje rešenje“.

Kada je lopta prošla kroz obruč cela Arena je skandirala njegovo ime.

"Dopada mi se to i želim još, posle toga imam još više samopouzdanja".

Stigao je Zvezdin Brazilac da se, na parketu, sretne i razmeni koju sa Brunom Kaboklom, igračem Partizana i velikim rivalom u Srbiji.

"Ne znam da li smem da kažem, ali rekao mi je da sam pi**a“, smeje se Jago de Santos. “Odgovorio sam mu da on dobro zna da je poslednji šut moj šut i da je bio na terenu bilo bi bolje za Partizan. Ali, pošto nije bio u igri, pogodio sam“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()