Jago srušio TikTok: Najnoviji video će vas nasmejati do suza - za sve je kriv Nedović

Jago je poprilično aktivan na svim društvenim mrežama

22.01.2024. 17:08
  • Podeli:
PXL_050124_108172961 jago dos santos janis sferopulos kk crvena zvezda Dusan MilenkovicATAImagesPIXSELL-6599b0d8b3cc6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv FMP-a sa 87:54, gde je odličnu partiju pružio Jago Mateus koji je postigao 17 poena, a uz to je dodao i 14 asistencija, kao i osam ukradenih lopti, te pet skokova, čime je zaradio i zvanje MVP-ja.

Jagu je ovo treća uzastopna utakmica u ABA ligi gde mu je indeks bar 30, što samo govori u kakvoj formi se trenutno nalazi, dok je posle meča sa ekipom iz Železnika objavio i jedan snimak na društvenoj mreži TikTok.

Naime, Jago je poprilično aktivan na svim društvenim mrežama, te se često vidi na "X" kako piše sa navijačima, dok i na TikToku objavljuje klipove.

Sada je odigrao jednu igru gde je birao ko uzima poslednji šut u Evroligi, a birao je Nemanju Nedovića, sve do samog kraja kada je napravio grešku zbog koje se i iznervirao. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

@yagomateus02

Neda 🤯❤️❤️❤️❤️

♬ original sound - Strahinja

Zanimljivo je i to što dosta često objavljuje i klipove sa Brunom Kaboklom koji nastupa za Partizan, a koji je njegov najbolji prijatelj.

Isto tako osim njega, dosta aktivan je i Frenk Kaminski iz Partizana, samo što njega snima supruga koja to objavljuje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()