Jakovljević: Eksumu pukla tetiva, povreda je teška

Sve je moglo da bude mnogo gore, ovako nešto još nisam video, rekao je doktor Partizana

27.04.2023. 23:48
  • Podeli:
Dante Eksum-644aec05825a6.webp Foto: Profimedia

Dante Eksum je izvukao najdeblji kraj u opštoj tuči igrača Partizana i Real Madrida pred kraj drugog meča plej-of serije Evrolige. Prema rečima doktora beogradskog kluba Mome Jakovljevića, koji je govorio za portal Telegraf.rs, košarkaš crno-belog tima se "u Srbiju vraća na štakama jer mu je pukla tetiva prsta na stopalu".

"Sad sam ga pogledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta na stopalu. Teška povreda. Moraće na štakama u Beograd, pa da ga tamo snimimo. Povređena mu je i gornja usna", rekao je dr Moma Jakovljević u prvoj izjavi za Telegraf. 

Prema rečima ovog čoveka, koji ima iskustvo u sportu, sve je moglo da se završi mnogo gore po Australijanca.

"Jabusele, igrač sa broj 28, ga je bacio. Moglo je i gore da bude. Da mu povredi kičmu. Ovako nešto nisam video. Radi se o teškoj povredi". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()