Janakopulos ljut na igrače: Sačekao ih ispred svlačionice posle poraza

Tolerancija i snishodljivost su gotovi. Postoje za vas samo dva puta, stav je vlasnika Panatinaikosa

10.04.2023. 10:25
  • Podeli:
Dimitris Janakopulos-6433c7a495dbe.webp Foto: Profimedia

Poraz Panatinakosa od Peristerija u grčkom prvenstvu doveo je Dimitrisa Janakopulosa do "suženja svesti".  Vlasnik atinskog kluba je, prema pisanju grčkih medija, sačekao igrače i stručni štab posle utakmice i sasuo im u lice sve šta misli. 

Ova reakcija Grka ne čudi jer je PAO ovih dana izjednačio negativan rekord iz 1997. godine, kada su izgubili šest utakmica u domaćem šampionatu.

To znači da bi PAO mogao da ima motiv više u poslednjem kolu Evrolige protiv Partizana, iako im rezultatski, za razliku od crno-belih, taj meč ništa ne donosi. 

"Tolerancija i snishodljivost su gotovi. Postoje dva puta. Ili ćete voditi život kakav dolikuje profesionalnim sportistima i dati sve od sebe na terenu, bez obzira na to kakvi će biti rezultati ili ćete imati posla sa mnom. Izbor je na vama", napisao je Janakopulos nešto kasnije na Instagramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()