Janakopulos ljut posle poraza u Beogradu: Nije važno koliko arapskih naftnih dolara donesete

Postavio snimak "spornih trenutaka" i potkačio Evroligu

01.12.2023. 12:36
  • Podeli:
Dimitris Janakopulos-6433c7a495dbe.webp Foto: Profimedia

Ishitreni vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, posle poraza od Partizana u Beogradu, nije uspeo da zadrži svoju ljutnju nego je nezadovoljstvo podelio javno. On je preko društvrenih mreža izrazio svoje mišljenje o sudijama jer mu se nisu dopale njihove odluke.

Postavio je snimak "spornih trenutaka" i potkačio Evroligu. 

"Nije važno koliko arapskih naftnih dolara donesete u ligu, sa ovim nivoom suđenja nijedna ozbiljna kompanija neće dugo investirati. Niko neće da stavi svoje ime uz ovakav cirkus", napisao je Janakopulos i dodao ceo red emotikona klovnova.

Printscreen/Intagram/dpg7000

Nezadovoljstvo vlasnika grčkog kluba nije neopravdano jer je on tokom leta uložio mnogo novca u sastav tima i doveo skupog trenera, Ergina Atamana, koji je svojevremeno sa Efesom osvojio Evroligu. Međutim, rezultata nema. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()