Jaramaz na početku priprema: Osećam se dobro, kao da nikada nisam odlazio

Verujem da ćemo brzo 'kliknuti', kaže pred put na Kopaonik Danilo Anđušić

29.08.2023. 08:19
  • Podeli:
Ognjen Jaramaz-64afa0bf63f27.webp Foto: ATA images

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je, na početku priprema za novu sezonu, da očekuje najmanje iste rezultate kao prošle sezone, ali da veruje da ekipa može i bolje od toga.

Košarkaški klub Partizan počeo je u ponedeljak zvanično pripreme za novu sezonu, a ekipa već danas, u utorak, putuje na Kopaonik.

"Osećam se dobro, kao da nisam ni odlazio. Tu su neki novi momci, ali u svakom slučaju uživam. Mučilo me je levo stopalo, ali sve se bolje osećam. Što se tiče naredne sezone, očekujem najmanje isti rezultat kao prošle sezone ali verujem da možemo i bolje", istakao je Jaramaz.

Bek crno-belih Danilo Anđušić navodi da je velika stvar što je većina igrača od prošle sezone ostala u klubu.

"Odmorio sam se, imali smo dva meseca pauze da napunimo baterije. Očekivanja su, kao i svake godine, velika. Imamo najveće moguće ciljeve, pogotovo posle prošle sezone. Velika stvar je što smo zadržali dobar deo rostera. Verujem da ćemo brzo 'kliknuti' sa novim momcima i da ćemo napraviti dobru atmosferu", zaključio je Anđušić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()