Jasikevičijus: Ne zanima me da li ću produžiti ugovor, želim da osvojim Ligu

Da li sam pričao sa igračima? Nisam, kaže trener Barselone

30.05.2023. 13:34
  • Podeli:
Šarunas Jasikevičijus-644cebe081c1e.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus izjavio je da mu je najbitnije da sa katalonskim klubom osvoji titulu u Španiji i dodao da ne razmšlja da li će na kraju sezone sa produži ugovor, prenose španski mediji.

Jasikevičijus se nalazi na meti kritika, pošto je litvanski stručnjak označen kao glavni krivac zato što Barselona treću godinu zaredom nije uspela da osvoji Evroligu.

Jasikevičijus ima ugovor sa Barselonom do kraja ove sezone, a španski mediji tvrde da rukovodstvo katalonskog kluba ne želi da produži saradnju sa litvanskim trenerom.

"Moramo da budemo inteligentni i profesionalni u ovoj situaciji. Da li sam pričao sa igračima? Nisam. Mislim da će svake godine biti situacija vezana za ugovore, ali to ne sme da utiče na našu želju da osvojimo špansku ligu. Brojevi kažu da nismo osvojili mnogo trofeja. Baš me briga da li ću produžiti ugovor ili ne, želim da osvojim ligu", rekao je Jasikevičijus.

Barselona vodi 1:0 protiv Valensije u četvrtfinalu plej-ofa španske ACB lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()