Jasikevičijus preuzima odgovornost: Ne mogu da nateram tim da završe utakmicu

Trenutno ne mogu da vam kažem kako ćemo da se nosimo sa stvarima, kaže trener Barselone

17.02.2023. 10:33
  • Podeli:
Šarunas Jasikevičijus-63ef463dd8690.webp Foto: Profimedia

Barselona je doživela debakl u Kupu Kralja jer je poražena od Unikahe u produžetku (87:89). Svakako ovakav ishod niko nije očekivao, a trener Šarunas Jasikevičijus je pokazao žaljenje posle eliminacije Barselone u četvrtfinalu Kupa Kralja.

"Odgovornost je moja. Nisam uspeo da stavim do znanja igračima da je ovo finale. Mi uvek dominiramo u igri i kontrolišemo je, ali ne možemo da dozvolimo toliko faulova u poslednjoj četvrtini. Mi treneri mnogo pričamo, ali nešto ne radimo dobro. Ovo boli. Izgubili smo Superkup jer smo napravili mnogo faulova u ključnim trenucima i sada, Kup Kralja. Bili smo dobri u mnogim stvarima, a onda izgubili".

Šta sledi Barseloni do kraja sezone?

"Trenutno ne mogu da vam kažem kako ćemo da se nosimo sa stvarima. Znam samo da moramo da odemo u hotel, da spakujemo kofere i da idemo kući. Onda ćemo razgovarati i mi u stručnom štabu i sa igračima i krenuti na posao", rekao je Jasikevičijus posle poraza i ispadanja iz takmičenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()