Jasikevičijus prokometarisao dešavanja u Madridu i setio se sličnog događaja

Najveći boks u istoriji Evrolige

29.04.2023. 12:05
  • Podeli:
Šarunas Jasikevičijus-644cebe081c1e.webp Foto: Profimedia

Barselona je u mnogo mirnijem tonu, od Partizana, stigla na korak do Fajnal fora. Trener Šarunas Jasikevičijus, u četvrtfinalu Evrolige, svoj španski tim predvodi protiv svojih zemljaka - litvanskog Žalgirisa, ekipe iz Kaunasa, grada u kom će se igrati završnica takmičenja. 

Posle druge pobede i vođstva od 2:0 šef Barsinog tima se osvrnuo i na dešavanja u Madridu, na meč u kom je Partizan "demolirao" igru Real Madrida i probudio sve frustracije Mateove ekipe, a potom učestvovao u opštoj tuči na terenu.

"Svi su šokirani. Naravno, šok je kada sedite u hotelu i mirno gledate utakmicu, ali onda ustanete, prošetate i uhvatite za glavu. To nije događaj koji će trajati samo jedan dan, on će ostati zapisan u istoriji. Takvim stvarima nije mesto u košarci. Ipak, ponekad se dešavaju", rekao je iskusni Šarunas Jasikevičijus za litvanske medije.

Nekadašnji igrač Panatinaikosa i Barselone, sa jednogodišnjim stažom u NBA ligi, dobro zna da incident koji se dogodio u Madridu nije ni prvi, na žalost ni poslednji, na sportskim terenima. Prisetio se Litvanac poznate tuče na utakmici Indijane i Detroita.

"Video sam nešto slično. Bio sam u Indijana Pejsersima godinu dana nakon "divnih" dešavanja. I tada se mnogo govorilo o toj tuči. Ali u Evroligi, ovo je bio najveći boks u istoriji".

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()