Jasne instrukcije za navijače crveno-belih: Samo ovako ćete moći da uđete na derbi plej ofa ABA lige

KK Crvena zvezda još jednom je podsetio da će na utakmicu moći da uđu samo oni koji poseduju sezonske karte.

12.05.2024. 20:50
  • Podeli:
kk crvena zvezda - protiv žalgirisa, 9 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65c775f6dcfc7.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana. Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20:30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice.

Crvena zvezda obaveštava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP Republike Srbije i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku.

"KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu! Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije", navodi se u saopštenju.

KK Crvena zvezda još jednom je podsetio da će na utakmicu moći da uđu samo oni koji poseduju sezonske karte.

"U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti. Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima", stoji jasno u saopštenju. 

Poučeni iskustvom od prošle sezone, apel je upućen navijačima da ne gađaju protivničke igrače i ne vređaju nikoga. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali 'Aleksandar Nikolić' da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede".

Ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ obavljaće se kao i ranije kada je KK Crvena zvezda Meridianbet organizovala brojne utakmice u Pioniru po sledećem rasporedu:

Foto: KK Crvena zvezda
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()