Jokić bi verovatno trebalo da je u Mensi: Trener Nagetsa nije štedeo reči hvale za svog centra

Srpski košarkaš je na meču protiv Minesote postigao 40 poena i imao je 13 asistencija i 7 skokova

15.05.2024. 10:03
  • Podeli:
nikola jokić, 15 maj 2024 - profimedia-66446b1eb355a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je danas da će Nagetsi ići na pobedu protiv Minesote u šestoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, prenose američki mediji.

Košarkaši Denvera poveli su 3:2 protiv Minesote u polufinalu plej-ofa Zapada, pošto su jutros na domaćem terenu pobedili rezultatom 112:97. Polufinalna serija se igra na četiri pobede.

Jokić je briljirao na meču protiv Minesote, pošto je postigao 40 poena i imao je 13 asistencija i 7 skokova. Denver je gubio 2:0 u seriji, ali je posle tri uzastopne pobede stigao nadomak plasmana u finale Zapadne konferencije NBA lige.

"Mislim da sam odigrao dobru utakmicu. Kao što jedan od mojih dobrih prijatelja, Majk Miler, kaže: 'Pusti i uživaj u momentu'", izjavio je Jokić posle meča za američku televiziji I-Es-Pi-En (ESPN).

Naredna utakmica biće odigrana za dva dana u Mineapolisu. Košarkaši Denvera brane titulu u NBA ligi.

"Ne želimo da odustanemo. Idemo u Minesotu po još jednu pobedu", istakao je Jokić.

Trener Denvera Majkl Meloun pohvalio je igru srpskog košarkaša.

"Njegov košarkaški IQ je neverovatan, verovatno bi trebalo da je u Mensi. Nikola zna sve odgovore na sve što mu daš, individualno i tokom igre. Ne pravi problem, ne forsira ništa, samo čita igru i morate da reagujete na njega. Upisao je 13 asistencija, to je nesebičnost i inteligencija. On je definicija igračke veličine, jer čini sve oko njega boljima", rekao je Meloun na konferenciji za medije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()