Jokić: Biti trener je najgori posao na svetu, sigurno to neću biti

Srpski centar je postao tek drugi igrač koji je uspeo u jednoj sezoni da ima skor 1.000 plus u dve kategorije

21.05.2023. 10:20
  • Podeli:
Nikola Jokić1-6469d31b7df14.webp Foto: AP Photo/Ashley Landis/Tanjug

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je posle pobede nad Los Anđeles Lejkersima (119:108) i vođstva od u finalu Zapadne konferencije NBA lige da nikada nije sumnjao u tim i saigrače, da veruje da svi zajedno mogu da naprave nešto veliko.

Jokić je u pobedi postigao 24 poena i tako postao tek drugi igrač u istoriji NBA lige koji je zabeležio 2.000 poena, 1.000 skokova i 800 asistencija u jednoj sezoni. Pre Srbina, ovakvu statistiku je imao samo Oskar Robertson, u sezoni 1961/1962.

"Nikad nisam sumnjao u ovaj tim i znam da imamo kapacitet da ostvarimo nešto veliko. Imali smo sjajan stav, bili koncentrisani i igrali zaista dobro. Džamal Marej je bio fantastičan, trudio sam se da mu prosledim loptu jer sam video da je u elementu, baš kao i ostatak tima. Svi zaslužuju čestitke", rekao je Jokić.

Srbin je na kraju odgovorio i na konstataciju šefa struke Denvera Majka Malouna da je "odličan trener na terenu".

"Ne, neću da budem trener. To je, bez dileme, najgori posao na svetu", sa osmehom je zaključio Jokić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()