Jokić i Dončić izdominirali van terena: Srbin na kraju otkrio kome bi poverio konje

Zabavno je bilo u Indijanapolisu

18.02.2024. 14:01
  • Podeli:
Nikola Jokic-65d1ffabc239b.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy/Tanjug

Ol star vikend NBA lige protekao je zabavno, a među opuštenim igračima koji su, van terena, skrenuli pažnju na sebe našli su se Nikola Jokić i Luka Dončić. Prvo se o njima pričalo kada je srpski centar iznenadio slovenačkog beka na konferenciji za medije i nalio mu vodu po leđima, što je beka Dalasa nateralo na spontanu psovku na srpskom...

I Amerikanci su shvatili šta je Dončić izgovorio iz nehata, i odmah se za usta uhvatio jer je shvatio da je pred kamerama.

Potom su imali susret u svlačionici, gde se Luka sa svim Amerikancima pozdravio rukovanjem, a sa Nikolom se izgrlio uz "prozivke i pozdrave" tipa "de si s***ce mala". 

Na kraju je Jokić saigraču iz Denvera ukazao neverovatno poverenje. Njega su novinari u Indijanapolisu pitali: Kome bi poverio na čuvanje svoje voljene konje, a Nikola se malo zamislio pa rekao: 

"Bio bi to Aron Gordon. Zato što on vozi bicikl i bio je u mom rodnom gradu, pa je na neki način video kako sve to izgleda i šta se tamo dešava". 

Odreagovao je Gordon na ovu Jokićevu izjavu. Čim je postala viralna, Aron se do suza nasmejao. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()