Jokić igrač nedelje u Zapadnoj konferenciji NBA lige

Prosečno je beležio 26,5 poena, 11,5 skokova i 7,8 asistencija

16.04.2024. 08:52
  • Podeli:
nikola jokić AP PhotoBrandon Dill via Tanjug-661e1fd2073cb.webp Foto: AP PhotoBrandon Dill via Tanjug

Srpski košarkaš Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača poslednje nedelje regularnog dela šampionata u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Jokić je predvodio Denver do tri pobede u četiri meča, čime su na kraju uspeli da obezbede drugo mesto pred plej-of.

Prosečno je beležio 26,5 poena, 11,5 skokova i 7,8 asistencija. 

Na Istoku je za najboljeg proglašen košarkaš Njujorka Džejlen Branson, koji je u četiri pobede Niksa prosečno beležio 38,5 poena i 7,5 asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()