Jokić iskren posle novog poraza: Bili smo saterani uza zid, pokušavali smo da se ne osramotimo

Srpski košarkaš je predvodio je Denver sa 23 poena, 16 skokova i pet asistencija

09.12.2023. 12:06
  • Podeli:
nikola jokić, denver nagets - hjuston rokets, 9 dec 2023 - foto AP Photo David Zalubowski Tanjug (1)-657449b823295.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

 Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je nakon meča sa Hjustonom, da se nada će sinoćna utakmica pomoći njegovom timu da bude bolji.

Košarkaši Hjustona pobedili su na gostovanju ekipu Denvera rezultatom 114:106 u noćašnjoj utakmici NBA lige.

Najbolji u timu iz Teksasa bio je Fredi van Vlit sa 26 poena, četiri asistencije i tri skoka, dok je Džejlen Grin postigao 25 poena, uz tri skoka.

Jokić je predvodio je Denver sa 23 poena, 16 skokova i pet asistencija.

"Uzeo sam šuteve koje uvek uzimam. Nisam probao nijedan ludi šut, lopta jednostavno nije htela da uđe. Pokušavali smo da se ne osramotimo. Bili smo saterani uza zid i samo smo se hteli da se borimo. Možda to treba da radimo od početka. Nadam se da nam ova utakmica može pomoći da budemo bolji", istakao je Jokić za NBA TV.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()