Jokić kao Jovan Krstitelj, Dončić u ulozi Isusa: Denver uporedio scenu sa meča i kultno umetničko delo

Reč je o čuvenom delu "Krštenje Hrista" koje je izradio Đakopo Basano

25.08.2024. 22:30
  • Podeli:
Nikola Jokić i Luka Dončić-63f1f767bf21c.webp Foto: AP Photo/Rick Bowmer/Tanjug

Legendarne scene mogli smo da vidimo tokom jučerašnje oproštajne utakmice Gorana Dragića u Ljubljani

Poseban "šou" pravili su Nikola Jokić i Luka Dončić koji su igrali zajedno u istom timu, a sve to pomno su pratili u Denveru.

Iz Kolorada gotovo da nisu propustili niti jedan momenat Nikole Jokića sa ove utakmice, pa tako i veselu proslavu koju je imao sa kapitenom reprezentacije Srbije, Bogdanom Bogdanovićem, a još veći "haos" na mrežama napravili su narednom objavom.

Naime, Nagetsi su objavili scenu kada Nikola Jokić hladnom vodom po leđima poliva Luku Dončića na klupi, a scenu su uporedili sa kultnim umetničkim delom.

Tako je Nikola Jokić dobio ulogu Jovana Krstitelja, dok je sa druge strane Luka Dončić postao Isus Hristos.

Reč je o čuvenom delu "Krštenje Hrista" koje je izradio Đakopo Basano i koje je smešteno u nadaleko poznatom muzeju Metrpoliten. Ono nikada nije završeno, pošto je slikar preminuo tokom rada na njemu, a mnogi baš zbog toga smatraju da slika ima posebnu vrednost i značaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()