Jokić lumpovao do zore u Somboru: Jedna pesma ga pogodila pravo u srce

Slavni košarkaš nije skidao osmeh sa lica

01.07.2023. 10:41
  • Podeli:
nikola_jokic_M.M.ATAImages (1)-649fe6b73473d.webp Foto: M.M./ATAImages

Slavni košarkaš Nikola Jokić (28) je sa Denver Nagetsima osvojio titulu NBA lige, a nakon proslave tog trofeja došao pre nekoliko dana u Srbiju u svoj rodni grad Sombor. 

U Somboru uživa sa suprugom Natalijom i njihovom ćerkom Ognjenom, a može se reći da uživa i u srpskoj muzici i provodu. 

Dvostruki MVP NBA lige višak slobodnog vremena iskoristio je da ode u jedan lokalni restoran gde je uz dobro piće, prijatelje i muziku uživao do rane zore.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada je Aco Pejović zapevao čuveni hit Miroslava Ilića "Pozdravi je, pozdravi".

Slavni košarkaš nije skidao osmeh sa lica, a u jednom trenutku se popeo na stolicu kada ga je ponela atmosfera.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()