Jokić nije zadovoljan: Poraz Denvera u zadnjim sekundama

Vasilije Micić nije ulazio u igru

17.12.2023. 09:24
  • Podeli:
Nikola Jokić-657eaf0e8afe9.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Uspela je Oklahoma da slavi protiv aktuelnog šampiona NBA lige - Denver Nagetsi su izgubili u zadnjim sekundama meča sa minimalnom razlikom - 118:117.  Tandersi su preko Šaja Gildžus-Aleksandera došli do trijumfa i prekinuli niz protivnika od tri pobede.

Ekipa iz Kolorada u finišu meča nije imala dovoljno vremena da pokuša da postigne koš i preokrene u svoju korist. 

Nikola Jokić je utakmicu završio sa 24 poena, 12 asistencija, šest skokova i dve ukradene lopte. Iz igre je pogodio 8/15 šuteva, uključujući jednu trojku iz dva pokušaja, a za 37 minuta koliko je proveo u igri Nagetsi su postigli devet poena manje od rivala.

Junak meča Gildžus-Aleksander je predvodio Oklahomu sa 25 poena, osam asistencija i šest skokova.

Vasilije Micić je celu utakmicu proveo na klupi, dok Aleksej Pokuševski nije bio u sastavu tima Oklahome. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()