Jokić o Evrobasketu: Meni je najvažnije da je atmosfera u timu bila kako treba

Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, malo smo se družili, rekao je centar Srbije i Denver Nagetsa

27.10.2022. 12:35
  • Podeli:
NIkola Jokić.jpg Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da srpska reprezentacija nije ostvarila rezultat kakav je želela na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, prenosi američka mreža ESPN.

Jokić je posle pobede Denvera nad LA Lejkersima sa 110:99, prvi put govorio o neuspehu Srbije na EP. Naša selekcija je osvojila deveto mesto na EP, pošto je u osmini finala izgubila od Italije sa 94:86

"Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima. Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju, koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, malo smo se družili. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima", izjavio je Jokić.

Denver je u novoj sezoni ostvario tri pobede i dva poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()