Jokić o pobedničkom šutu: Nikad ne odustajemo, srećan sam što je lopta ušla

Fenomenalnom trojkom sa pola terena Jokić doneo pobedu Denveru

05.01.2024. 09:53
  • Podeli:
jokić tanjug ap-6597c3613be4d.webp Foto: AP Photo/Loren Elliott

Najbolji igrač Denver nagetsa Nikola Jokić je u specijalnom uključenju za "Insajd NBA" emisiju na "TNT" televiziji govorio o velikom povratku i pobedi nad Golden stejtom.

Nagetsi su uspeli da u poslednjoj deonici preokrenu rezultat sa minus 18 poena razlike i ostvare pobedu 130:127.

"Učinili smo veliki preokret. Mislim da su oni postigli tri poena u poslednja tri minuta. Mi nikad ne odustajemo, to je ono što nas najbolje opisuje", rekao je Jokić dok je odgovarao na pitanja Šakila O'Nila, Čarlsa Barklija, Kenija Smita i Ernija Džonsona.

"Čitam igru. Igram na isti način kao i kad sam došao u NBA. Samo se trudim da nađem slobodnog čoveka i ako sam ja otvoren, da pogodim", kaže Nikola, koji je završio sa 34 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Barkli ga je pitao da li je prilikom pobedonosne trojke ciljao da baš pogodi od table.

"Prijatelju, ušla je. Srećan sam", kratko je odgovorio Jokić.

Odbrana u finalnim minutima je bila presudan faktor u trijumfu.

"Igrali smo protiv najboljih šutera na svetu. Naši padovi su ih pokrenuli. Bili smo neverovatni u četvrtoj deonici i zahvaljujući tome smo pobedili", rekao je Jokić.

Aktuelni prvaci NBA lige su svima sada glavna meta, ali i oni žele da budu bolji nego prošle godine.

"Trkamo se i mi sami sa sobom. Želimo da budemo bolji nego prošle godine i mislim da smo sposobni za to", ističe Jokić

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()