Jokić objasnio zašto je promenio brend patika: Gordon je bio uporan, a Kinezi iskreni

Čak ni ne znam na koliko je godina ugovor, kaže centar Denvera

25.12.2023. 15:31
  • Podeli:
nikola jokić, denver nagets - hjuston rokets, 9 dec 2023 - foto AP Photo David Zalubowski Tanjug (1)-657449b823295.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Nikola Jokić je američki brend "Najk" zamenio za kineski "361". MVP NBA lige je nove patike prvi put nosio na utakmici Denver - Toronto, kada je upisao svoj dabl-dabl (31 poen i15 skokova).

Otkrio je centar Nagetsa da je ključnu ulogu u promeni sponzora odigrao njegov saigrač Aron Gordon, koji već neko vreme sarađuje sa brendom "361".

"Gordon je mnogo uticao, a oni su bili zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Aronom o svemu. Rekao mi je da su dobri, brzi i da slušaju želje igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom. Čak ni ne znam na koliko je godina ugovor, ali oni zaista pokušavaju da naprave što udobniju patiku. Pitaju me posle svakog treninga i posle svake utakmice o mišljenju u vezi patika i to im je važno", otkrio je Jokić.

Finansijski detalji ugovora Jokića i "361" još nisu poznati.

Kineski brend "361" star je 20 godina i može da se pohvali sa gotovo 6.000 prodavnica u Kini, dok u ostatku sveta ima blizu 3.000 prodajnih mesta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()