Jokić otkrio šta je rekao Vembanjami: Ako me još jednom blokiraš, ja ću...

Centar Denvera zakucavao kao nikada u karijeri

04.04.2024. 17:39
  • Podeli:
Nikola Jokić Viktor Vembanjama-660ec95833d87.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Denver Nagets je savladao San Antonio sa 110:105 i stigao do prvog mesta Zapadne konferencije. Posle meča bilo je mnogo pitanja o duelima Nikole Jokića i Viktora Vembanjame.

Jokić je duel završio sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija, ali je dobio čak šest blokada od mladog Francuza.

Jokića su pitali šta je rekao Viktoru kada je zakucao i okrenuo se ka njemu.

"Rekao sam mu: Ako napraviš još jednu blokadu, ja ću… Međutim, blokirao me je još četiri puta posle toga i ja nisam uradio ništa", rekao je Jokić, a onda su svi prasnuli u smeh.

Uhvatila je kamera kako se Jokić smeje kada je treći put zakucao na meču, što mu se retko dešavalo u karijeri.

"Moraš da zakucavaš kada te juri Vembanjama. Napravio je šest, sedam blokada protiv mene, ali dobili smo utakmicu, tako da je to dobra stvar", poručio je centar Nagetsa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()