Jokić sa divljenjem govorio o Đokoviću novinarima: "Svi mi osećamo da u jednom trenutku postajemo Novak"

Nikola Jokić i Novak Đoković trenutno su najpoznatiji srpski sportisti na celom svetu

04.10.2024. 07:30
  • Podeli:
nikola jokić reuters-66fe9448df7e6.webp Foto: Reuters

Košarkaši Denver Nagetsa nalaze se u Abu Dabiju gde će odigrati dve utakmice protiv Boston Seltiksa. Nikola Jokić, najbolji košarkaš na svetu, govorio je na razne teme uoči ovih duela, pa se dotakao i Novaka Đokovića.

Srpski as izrazio je nadu da će Svetislav Pešić ostati selektor nacionalnog tima Srbije, a slatko se nasmejao kada je dobio pitanje o “pariskom bančenju” posle bronze osvojene na Olimpijskim igrama u Parizu. 

Upravo odatle je i krenuo razgovor sa Nikolom Jokićem o Novaku Đokoviću. Novinari su ga upitali da li je leto na Olimpijskim igrama popravilo njegovu igru. 

"Mislim, poslednji put kada sam igrao za reprezentaciju osvojili smo prvenstvo, tako da to ne utiče baš na moju izdržljivost. Možda ću biti u boljoj formi, to ćemo videti kada sezona počne ili možda kada se završi", rekao je Jokić, prenosi Sportal

Svakako je poznato da su i on i Novak Đoković trenutno dvojica najprepoznatljivih srpskih sportista na planeti. Kako Novak ima već 37 godina, a bori se kao da je dvadesetogodišnjak, ne može se izbeći pitanje da li i Džoker tako planira.

"Mislim da stvarno moraš da budeš u sjajnoj formi i zaista fokusiran na svoje telo. Naravno, motivacija je nešto što uvek moraš da imaš. Verovatno on ne juri nasleđe, možda veličinu. On je poseban čovek, posebna ličnost, poseban sportista. On predstavlja našu zemlju na veoma visokom nivou već duži vremenski period. Svi mi osećamo da u jednom trenutku postajemo Novak Đoković, zbog načina na koji nas predstavlja. Mislimo da smo poput njega, da smo među najboljima na svetu", rekao je Jokić.

A onda je usledilo pitanje nad pitanjima - da li sebe vidi kao tako velikog, kao što je Nole, Jokić je imao jasan odgovor: 

"Ni blizu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()