Jokić se valjao od bolova: Kamera snimila snažan udarac pravo u oko, Srbin jedva ustao

Odigrao je sjajnu partiju uprkos povredi koju je zadobio

26.01.2024. 14:25
  • Podeli:
Nikola Jokić-65b2180ac729e.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Košarkaši Denvera poraženi su na gostovanju Njujork niksima u NBA ligi 122:84. Utakmicu je obeležila kako odlična partija Nikole Jokića, koji je postiga 31 poen, uz 11 skokova i tri asistencije, tako i povreda koju je srpski košarkaš zadobio.

Naime, pri kraju druge četvrtine lopta je došla do Jokića koji je u prepoznatljivom stilu krenuo da "zida" centra Niksa Džeričo Simsa, a do incidenta je došlo kada je bek Njujorka Donte Di Vinćenco, u pokušaju da ukrade loptu prstom "ubo" u oko srpskog internacionalca.

Centar Denvera se momentalno srušio na zemlju, počeo da se uvija od bolova i šutira nogama o pod, dok se levom rukom držao za povređeno oko. 

Potom je od pomoćnog trenera zatražio peškir kako bi pokrio levu stranu glave. Ležao je na parketu par minuta u pokušaju da se oporavi, a zatim je nekako uspeo da se uspravi. Ali, pre nego što je izašao iz igre, morao je na liniju penala, jer je ekipa Njujorka bila u bonusu. 

Pogodio je oba slobodna bacanja i brže bolje otišao do svlačionice, a u igru je ušao tek u drugom poluvremenu.

Kada se vratio na parket, vidljive su bile posledice ovog bolnog udarca. Predeo oko levog oka je još uvek bio crven. Nakon meča prokomentarisao je Jokić ovu nemilu scenu:

"Bilo je bolno, naravno, ali, nadam se da će biti dobro", rekao je Jokić.

Denver se nalazi na trećoj poziciji Zapadne konferencije sa 31 pobedom i 15 poraza, a upitno je da li će srpski centar moći da se stavi na raspolaganje treneru Melounu za sledeću utakmicu sa Filadelfijom. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()