Jokić tuguje u svoja "četiri zida": Ovo je privatna stvar

Dejan Milojević je trenirao Jokića u Megi

25.01.2024. 09:13
  • Podeli:
Nikola Jokić-65b2180ac729e.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Upitan je centar Denver Nagetsa Nikola Jokić, posle utakmice u NBA ligi, o preranoj i iznenadnoj smrti njegovog nekadašnjeg trenera Dejana Milojevića, ali umesto da čuju neku lepu priču iz usponena srpskog igrača novinari su dobili neočekivani odgovor: 

"Ne želim da pravim cirkus od toga. Ovo je privatna stvar", rekao je srpski centar i dodao. "Volim ga, moja porodica je u šoku. Volim njegovu celu familiju".

Milojević je trenirao Jokića u Megi i značajno mu pomogao da dođe do NBA lige.

Istog dana u San Francisku se dogodio spektakularni omaž u čast Dejana Milojevića i ceo tim Golden Stejta je posvetio uvod u utakmicu sa Atlantom svom Dekiju. Govorili su o srpskom treneru i Stef Kari i Stiv Ker
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()