Jokić uživa tokom odmora: NBA šampion na raftingu Tarom

Važno mu je samo da mu je mirno i lepo

07.07.2023. 14:57
  • Podeli:
Nikola Jokić klupa foto Tanjug:AP Photo:Abbie Parr-6443abb5ac997.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Nikola Jokić uživa na odmoru i radi šta mu duša ište. Šampion NBA lige od kada su stigli zaslužen slobodni dani vreme provodi na mestima gde ga srce vodi, sa porodicom i društvom. 

Ovog vikenda je na raftingu. I dok se preko dana gumenim čamcima spušta niz Taru, preko hladne Pive, do ledene Drine, noću spava u okolnom kampu. Ne mari Jokić ni ko je oko njega, ni u kom će ga izdanju ko uslikati... Važno mu je samo da mu je mirno i lepo.

Pre Tare centar Denvera bio je na trkama konja u Italiji i "srce punio" posebnim emocijama. Njegova ljubav prema konjima i trkama je svima odavno poznata. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()