Jokićev ortak iz kluba progovorio o pijanstvu sa našim Džokerom: Srpska rakija i turbofolk ga patosirali

Džordan i Jokić su veoma dobri prijatelji

03.10.2024. 23:15
  • Podeli:
deandre džordan reuters-66fe91bd00a72.webp Foto: UNA

Košarkaši Denver Nagetsa će u petak od 18 časova u Abu Dabiju protiv Boston Seltiksa odigrati pripremni meč za novu sezonu NBA lige, a tom prilikom je za srpske medije govorio američki centar Deandre Džordan.

Nagetsi su u Abu Dabiju odradili trening pre kog su se družili sa novinarima, a izjavu za srpske medije dao je Deandre Džordan, čovek koji ulazi u igru kada Nikola Jokić treba da dobije nekoliko minuta odmora.

Na početku, Džordan je upitan da opiše prijateljstvo sa trostrukim MVP-em NBA lige.

"Očigledno smo braća, ličimo. On je neverovatan momak. Prihvatio je našu kulturu, mi smo prihvatili njegovu kulturu. Kada se družiš se momcima iz drugačijih kultura, sport vas spaja. Tako da smo naučili dosta o srpskoj tradiciji, srpskim rečima, koje neću reći ispred kamere. Ali je stvarno sjajno biti njegov saigrač. Mnogo puta mu govorim: 'Ajdemo brate' i druge stvari poput... neću da kažem. Uči me mnogo dobrih reči, ali i onih loših", rekao je Deandre, prenosi Sportal.

Zatim je govorio i o prepoznatljivim znakovima Srbije, rakiji i folk muzici.

"Prvi put se ne sećam kada sam je probao, pošto sam popio previše. Ali, bilo je dobro nakon toga. I uvek pušta srpsku folk muziku vrlo glasno i peva i igra. I mi svi uz njega", iskren je bio Džordan. 

Sa druge strane, njegov muzički ukus se poprilično razlikuje od Jokićevog.

"Vrlo sam eklektičan po pitanju muzičkog izbora. Izašao je novi album Fjučer, tako da slušam to. Volim i klasični rok, r'n'b, neki oldskul bluz. Svašta po malo", podvukao je Džordan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()