Jorgos Papajanis pojačao Monako

Grk je pre Fenerbahčea igrao za Panatinaikos, Peristeri, Portland i Sakramento

09.07.2024. 19:43
  • Podeli:
Jorgos Papagianis-64b26fb10e11c.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Grčke Jorgos Papajanis novi je košarkaš Monaka, saopštio je klub iz Kneževine.

Samo nekoliko sati nakon što se rastao sa Fenerbahčeom, Jorgos Papajanis je zvanično postao novi igrač Monaka.

Papajanis je sa čelnicima kluba čiji je trener Saša Obradović potpisao jednogodišnji ugovor.

"Moja primarna ambicija je da igram u klubovima koji imaju visoke ciljeve. Čelnici Monaka su mi prišli na način da mi pokažu da me mnogo žele i da su klub sa visokim ciljevima i ambicijom da osvoje Evroligu. Veoma mi je važan bio i pristup predsednika kluba. Posle toga, moja odluka je bila vrlo laka i znao sam šta želim", rekao je Papajanis za klupski sajt.

Reprezentativac Grčke je prošle sezone za Fenerbahče odigrao 39 mečeva u Evroligi, a prosečno je postizao 5,6 poena, uz 3,1 skok, 0,8 asistencija i 0,8 blokada po utakmici.

Papajanis je pre dva dana sa selekcijom Grčke na kvalifikacionom turniru u Pireju izborio plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Grk je pre Fenerbahčea igrao za Panatinaikos, Peristeri, Portland i Sakramento.

Monako je ovog leta već angažovao jednog košarkaša Fenerbahčea - Nika Kalatesa. Iz turske Karšijake je stigao Vito Braun, a klub je produžio saradnju sa Mamadu Žaiteom, Majkom Džejmsom i Džeronom Blosomgejmom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()