Još jedna blistava noć Jokića: Prvi tripl-dabl u 2024. za pobedu Nagetsa

Uz fenomenalne asistencije, Jokić je pružio i dva sjajna zakucavanja, a sve vreme utakmice držao je jak ritam.

13.01.2024. 08:32
  • Podeli:
kk denver nikola jokić AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug-65a23c612d1c9.webp Foto: AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug

Nikola Jokić ponovo je blistao sa 12. tripl-dabl u sezoni, a Denver je ubeležeio pobedu nad Nju Orleansom rezultatom 125:113.

Uz fenomenalne asistencije, Jokić je pružio i dva sjajna zakucavanja, a sve vreme utakmice držao je jak ritam.

Na utakmici Jokić je postigao  27 poena uz šut iz igre 11/17, uz 14 asistencija i 10 skokova. U igri je proveo 32 minuta .

Društvene mreže su se naprosto  usijale nakon zakucavanja koje je usledilo posle duela sa Jonasom Valenčijunasom.

Džamal Marej i Majkl Porter junior postigli su po 20 poena, a Gordon 15. U protivničkom timu Zajon Vilijamson se istakao sa 30 poena.

Denver sada ima 27 pobeda i 13 poraza, a Nju Orleans učinak 23:16.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()