Jovanović: Nismo odgovorili Efesu na pravi način

Siguran sam da ćemo biti bolji u narednom meču, rekao je trener Zvezde posle prvog poraza u Evroligi

07.10.2022. 22:43
  • Podeli:
Vladimir Jovanovic-1665175412097.webp Foto: KK Crvena zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da njegovi igrači u drugom poluvremenu nisu odgovorili na pravi način na dobru igru Efesa u meču prvog kola Evrolige.

KK Crvena zvezda je poražena od aktuelnog evropskog šampiona 72:59 u prvom kolu nove sezone u Evroligi.

"Efes je igrao bolje u drugom poluvremenu, sa više energije, a mi nažalost nismo na to odgovorili na pravi način. U drugom poluvremenu smo imali problema sa izgubljenim loptama. U poslednjoj četvrtini smo imali sedam izgubljenih lopti i to je previše", rekao je Jovanović posle meča.

On je istakao da košarkaši Crvene zvezde nisu kontrolisali igru u prvom poluvremenu.

"Promašili smo i nekoliko otvorenih šuteva. U defanzivi smo imali problema sa skokovima u napadu, postigli su lake poene posle skokova i mislim da je to bio jedan od ključnih detalja. Siguran sam da ćemo biti bolji u narednom meču", zaključio je Jovanović.

Crvena zvezda će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Panatinaikosom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()