Jović se snašao u ekperimentu, Majami slavio

Jović je, ovog puta, naspram sebe imao jednog od najdominantnijih centara - Francuza Rudija Gobera

27.12.2022. 08:46
  • Podeli:
Nikola Jović-63aaa2c1aa964.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Majamija savladali su Minesotu u NBA ligi sa 113:110, a mladi srpski igrač Nikola Jović u pobedi je učestvovao sa devet poena i tri skoka, odnosno šutom iz igre 50 odsto.

On je počeo utakmicu kao starter i na terenu je proveo čak 19 minuta, a najveća zanimljivost je što ga je trener stavio da pokriva poziviju centra. Razlog za ovaj eksperiment je bio u odsustvu tri centra u redovima Hita - Bama Adebaja, Devajna Dedmonda i Omera Jurcevana.

Jović je, ovog puta, naspram sebe imao jednog od najdominantnijih centara sveta, Francuza Rudija Gobera. Na kraju meča moglo se reći da je srpski internacionalac bio na visini zadatka. Brzo je ušao u lične greške, za tri minuta napravio je dve, ali to može da se podvede pod početnu nervozu jer se u ostalih 16 minuta na terenu odlično kontrolisao u odbrani. 

U timu Majamija najefikasniji su bili Maks Strus sa 19 i Kajl Lauri sa 18 poena, dok su se kod Minesote istakli Entoni Edvards sa 29 i Naz Rid sa 21 poenom.

Ostali rezultati: Klivlend - Bruklin 117:125, Detroit - LA Klipersi 131:142, Čikago - Hjuston 118:133, Nju Orleans - Indijana 113:93, San Antonio - Juta 126:122, Portland - Šarlot 124:113.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()