Jović uliva sve više poverenja: Počeo kao starter i dugo igrao

Ostali Srbi u NBA ligi nisu igrali

09.01.2024. 09:47
  • Podeli:
Nikola Jović-659d081af0535.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu Hjuston rezultatom 120:113 u meču NBA lige.

Najefikasniji u ekipi Majamija je bio Tajler Hirou sa 28 poena, dok je Bem Adebajo dodao 22 poena uz 12 skokova. 

Srpski košarkaš Nikola Jović bio je starter u ekipi Majamija, a na terenu je proveo skoro 22 minuta. On je postigao šest poena i imao osam skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade.

U timu iz Hjustona istakao se Fred Vanvlit sa 32 poena, dok je Alperen Šengun ubacio 22 poena i imao 11 skokova. Srpski košarkaš Boban Marjanović nije igrao.

Micić i Pokuševski bez minuta

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima ekipu Vašingtona rezultatom 136:128. U ekipi iz Oklahome najbolji je bio Šej Gildžes-Aleksander sa 32 poena, dok je Čet Holmgren dodao 31. Srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu igrali.

Kod domaćih, najefikasniji su bili Džordan Pul sa 24 poena i Kajl Kuzma sa 22 poena i 15 uhvaćenih lopti.

U ostalim utakmicama NBA lige postignuti su sledeći rezultati: Šarlot - Čikago pp 112:119, Indijana - Boston 133:131, Milvoki - Juta 116:132 i LA Klipers - Finiks 138:111.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()