Jurica Golemec nije više trener Cedevita Olimpije

Klub se posle dve i po sezone rastao od nekadašnjeg reprezentativca Slovenije

14.03.2023. 11:27
  • Podeli:
Jurica Golemac-1664094435828.webp Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

Slovenački stručnjak Jurica Golemac više neće voditi ekipu Cedevita Olimpije, saopštio je slovenački klub na zvaničnom Tviter profilu.

Cedevita Olimpija je na četvrtom mestu na tabeli regionalne lige sa 14 pobeda i šest poraza, dok je u grupi A Evrokupa na poslednjem mestu sa tri pobede. Usled promenljive igre cele ekipe i niza loših rezultata rukovodstvo slovenačkog kluba je odlučio da Golemac više neće biti trener košarkaša Cedevita Olimpije.

Nekadašnji reprezentativac Slovenije u klub je kao trener došao početkom 2020. godine i od tada osvojio dve titule u Sloveniji, dva kupa kao i tri superkupa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()