Kaboklo po dolasku u Hapoel objasnio zašto je otišao iz Partizana: Nije spomenuo disciplinu

On je želeo da se vrati u NBA ligi, a kada to nije pošlo za rukom, Tel Aviv je bio druga opcija

14.09.2024. 23:45
  • Podeli:
bruno kaboklo, 8 nov 2023 - foto youtube printscreen BC Partizan TV-654b9ea7c9b22.webp Foto: Youtube/Printscreen/BC Partizan TV

O Brunu Kaboklu se mnogo pričalo ovog leta, a on je po prelasku u Hapoel iz Tev Aviva dao intervju, u kom je govorio i o razlozima za promenu sredine.

Kaboklo i Partizan su se rastajali celo leto. Klub je bio istrajan u tome da ga kazni za kršenje klupske discipline i na kraju su se rastali, a on je potpisao za Hapoel.

"Kada sam potpisao za Hapoel, rekli su mi da je cilj da osvojimo titule u svim takmičenjima. Napravljen je neverovatan tim, ovde sam četiri dana i ima mnogo sjajnih igrača, iz dana u dan će biti sve bolje", rekao je Kaboklo. 

On je želeo da se vrati u NBA ligi, a kada to nije pošlo za rukom, Tel Aviv je bio druga opcija.

"Za mene je to bila kasna odluka. Pokušao sam da odem u NBA prošle sezone, na samom kraju sezone. Na kraju nisam imao tu šansu, jer su svi timovi već potpisali igrače, pa je Hapoel bio jedina opcija, ali i najbolja moguća za mene. Svako je odigrao svoju ulogu u transferu. Razgovarali smo moj agent i ja sa trenerom i predsednikom i oni su bili voljni da me sačekaju dok treniram da pronađem tim u NBA. Nažalost, nisam stigao tamo, držali su mi otvorena vrata u Hapoelu, sve je dobro funkcionisalo i srećan sam što sam ovde", kaže on. 

Prokomentarisao je evroligaške timove za novu sezonu rekao da su njegovi favoriti Olimpijakos i Panatinaikos.

"Mislim da su to dve najbolje ekipe i da je Evroliga mnogo jača nego prošle godine. Svi timovi su napravili sjajne potpise i ja ću gledati ligu sa entuzijazmom i ako ponovo igram tamo, biće mi drago što ću ponovo biti na najvišem nivou". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()