Kaboklo pred novo finale sa Zvezdom: U ABA ligi su im sudije bile naklonjene

Prvi meč finalne serije se igra u ponedeljak

01.06.2024. 15:46
  • Podeli:
kaboklo jago Bane T. StojanovicATAImages-66471a091ed9f.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Finale košarkaške lige Srbije je pred nama, a sastaju se Crvena zvezda i Partizan. Domaći teren će prvo imati crveno-beli, a meč će se igrati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Čak i posle šest neuspeha, nadu ne gubi košarkaš Partizana, Brazilac Bruno Kaboklo koji očekuje od svog tima da nastavi da se bori i dođe do barem jednog trofeja.

Posebno bolni porazi su bili u finalu ABA lige gde je Crvena zvezda sa maksimalnih 3:0 nadigrala klub iz Humske.

"Teško je, naročito zbog činjenice da je od tih šest utakmica čak pet bilo na njihovom terenu, a te utakmice su baš naporne", počeo je Kaboklo i nastavio:

"Posebno jer su i sudije malo naklonjenije domaćem timu u tim situacijama, pred njihovom publikom, ali i to je košarka. Ne žalim se. Ne možemo da kontrolišemo sve, čak i u takvim okolnostima smo mogli da pobedimo".

FOTO: UNA

Partizan nije dobio nijednu utakmicu u finalnoj seriji ABA lige.

"Borili smo se, igrali smo dobro, ali pad fokusa je bio ključan. Padnemo na dva ili tri minuta i to bude dovoljno da izgubimo utakmicu".

Sledeće pitanje je isto vrlo jasno. Šta Partizan mora da uradi kako bi najzad prekinuo niz poraza i došao u priliku da osvoji titulu prvaka Srbije - prvu još od 2014?

"Osnovno je da držimo fokus svih 40 minuta. Ako to uradimo možemo da pobedimo. Moramo da nastavimo da se borimo, ali opet kažem, taj fokus je ključan. Takođe moramo da smanjimo izgubljene lopte, da biramo pametne šuteve, da budemo strpljivi u igri", zaključio je Kaboklo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()