Kaboklo uništio Crnogorce: Brazil pobedom otvorio kvalifikacije za OI

Sjajna partija košarkaša Partizana

02.07.2024. 16:45
  • Podeli:
brazil kaboklo FIBA-6684100f26258.webp Foto: FIBA

U okviru kvalifikacija za Olimpijske igre u Letoniji, košarkaški Brazila su savladali Crnu Goru sa 81:72.

Brazilce je do pobede predvodio košarkaš Partizana Bruno Kaboklo, koji je upisao 25 poena uz devet skokova.

Pored njega istakao se veteran Marselinjo Uertas sa 17 poena i šest skokova, a pratio ga je Leo Meindl sa 10 poena pet skokova i četiri asistencije.

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos je za 17 minuta na parketu upisao četiri poena uz skok i pet asistencija.

Kod Crne Gore se istakao Nikola Vučević sa 17 poena i 13 skokova, pratio ga je Marko Simonović sa 15 poena, šest skokova i tri asistencije.

Podsećanja radi, selektor Radović, zbog povreda i otkaza ne može da računa na Bojana Dubljevića, Nikolu Ivanovića, Marka Todorovića, Nemanju Radovića, Vladimira Mihailovića, Zorana Nikolića, Fedora Žugića, Jovana Kljajića.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()