Kakav učinak: Bogdan Bogdanović dosad ubacio 1.000 trojki u NBA

Za takvo dostignuće bilo mu je potrebno 405 utakmica

13.01.2024. 11:09
  • Podeli:
bogdan bogdanović AP PhotoJohn Bazemore via Tanjug-65a260d67948b.webp Foto: AP PhotoJohn Bazemore/Tanjug

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović došao je do impresivnog učinka u NBA ligi.

Hoksi su poraženi od Indijane rezultatom 126:108, pa Srbinu ovo veče neće ostati u najlepšem sećanju, ali ostaće upamćeno da je na ovoj utakmici došao do 1.000 trojke u najjačoj ligi na svetu.

Zapravo, stigao je i do 1.001, pošto je dva puta pogodio šut sa distance, a za takvo dostignuće bilo mu je potrebno 405 utakmica.

Meč protiv Pistonsa je završio sa 10 poena, pet skokova, dve asistencije i tri ukradene lopte.

Do brojke od 1.000 pogođenih trojki iste večeri je stigao i njegov saigrač, Tre Jang.

Atlanta ima 15 pobeda i 22 poraza, dok je Indijana na učinku od 23 trijumfa i 15 izgubljenih utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()