Kalinić euforičan pred Barselonu: "Očekujem ludnicu u petak"

Još jednu sjajnu partiju je odigrao srpski košarkaš

16.10.2024. 18:25
  • Podeli:
nikola kalinic Dusan MilenkovicATAImages-670d2a7fa2c32.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Crvena zvezda je sinoć pobedila Fenerbahče u Istanbulu, a bivši igrač turske ekipe Nikola Kalinić dočekan je ovacijama.

"Uvek je ovde divno doći. Pogotovo jer se sećaju ovih pet prelepih godina. Mislim da su sve bile uspešne. Drago mi je da se sećaju i da cene. Volim sve navijače i volim Istanbul, tako da je bilo prelepo", rekao je Kalinić.

Zvezda je odigrala još jednu odličnu partiju u Evroligi.

"Volim kada se kida, kada se igra pošteno, kada se daje maksimum. Nekada će se pobediti, nekada izgubiti, ali to je moje shvatanje života i košarke, uvek treba igrati maksimalno. I drago mi je da se za sada tako igra, u ovih par utakmica i to će uvek dati rezultat. Naravno, biće prilagođavanja protivnika, biće skautinga, biće poraza, ali lepo je igrati ovako timski, podržavati jedni druge, delimo loptu i ja uživam u takvoj igri".

U petak crveno-beli dočekuju Barselonu, još jedan bivši klub Nikole Kalinića.

"Očekujem iskreno da će da bude ludnica. Ali očekujem da ćemo iskontrolisati emocije, da ćemo kontrolisati ritam, igrati čvrsto. Barselona je sjajna ekipa, ništa ne smemo da im damo za džabe. Ako nad pobede, nadigraju, super".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()