Kaminski u Minhenu: Moramo da igramo naš stil

Samo je potrebno da igramo bolje kroz celu utakmicu, kaže Amerikanac u timu Partizana

15.11.2023. 08:41
  • Podeli:
Frenk Kaminski-655475e322496.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Partizana Frenk Kaminski nikako da pokaže svoju igru u kontinuitetu. Crno-beli u sredu, od 20.30 časova, u Minhenu igraju protiv Bajerna u 8. kolu Evrolige, a Amerikanac smatra da će to biti dobar test za njegov tim. 

"Ovo će da bude dobar test za nas, igramo u gostima, protiv dobrog tima. Mi moramo da igramo naš stil košarke. Ne bi trebalo da budemo opterećeni prošlom utakmicom. Trebalo bi da izađemo na teren i odigramo dobru utakmicu", rekao je Kaminski na konferenciji za medije u Beogradu.

Osvrnuo se Kaminski još jednom na poraz od Igokee.

"Morali smo da igramo bolje. Nismo smeli da čekamo poslednju četvrtinu da preokrenemo utakmicu. Dve utakmice smo izgubili na isti način. Nismo izašli sa pravom energijom, nismo poštovali plan igre. Samo je potrebno da igramo bolje kroz celu utakmicu", dodao je košarkaš Partizana.

Crno-beli će u Minhenu igrati bez povređenog Kevina Pantera i Balše Koprivice, koji je bolestan.

Košarkaši Partizana posle sedam kola u Evroligi imaju tri pobede i četiri poraza, dok je Bajern na skoru 2/5.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()