Kampaco: "Možemo da nadoknadimo izostanak Jabuselea"

Klub iz Madrida su pojačali Ksavijer Rejtan-Mejs, Andres Felis, kao i Serž Ibaka i Usman Garuba

18.09.2024. 14:57
  • Podeli:
Fakundo Kampaco-654f888e0da0a.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Real Madrid je ovog leta proživeo brojne promene, a plejmejker Fakundo Kampaco je izneo očekivanja pred novu sezonu.

Možda i najveći hendikep jeste odlazak Geršona Jabuselea u NBA ligu, u Filadelfiju.

"Biće ga teško zameniti, ali imamo ono što nam je potrebno za to. Želim mu sve najbolje u NBA", kaže Kampaco.

Osim Jabuselea, njegov zemljak Fabijen Kozer otišao je u Armani, dok su se povukli Rudi Fernandez i Serhio Rodrigez.

"Oni su mnogo godina bili u klubu i znali su šta on predstavlja. Sada je na nama da nastavimo to nasleđe, da ostanemo ujedinjeni, da uživamo i da vrednom radimo".

Ni Real nije mirovao na tržištu – dovedeni su Ksavijer Rejtan-Mejs, Andres Felis, kao i Serž Ibaka i Usman Garuba.

"Oni donose izuzetan kvalitet i dobro su se prilagodili na dinamiku i mentalitet tima. U početku će biti grešaka, ali cilj je da se poboljšamo i da se suočimo sa izazovima. Rejtan-Mejs je sjajan strelac, dobar dodavač i defanzivno donosi intenzitet. Felis je pobedni, izuzetno takmičarski nastrojen, a to se savršeno uklapa u Real. Ibaka je pravi profesionalac, uvek pomaže mlađima i zna šta Real znači", zaključuje Kampaco.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()