Kampaco stiže u Crvenu zvezdu

Španski list "Marka" tvrdi da je Argentinac izabrao crveno-bele, dok se Vildoza tome raduje

16.12.2022. 08:20
  • Podeli:
Facundo Campazzo - reuters-639c13c5b5fb1.webp Foto: Reuters

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, prema nezvaničnim tvrdnjama medija, nastavlja karijeru u Crvenoj zvezdi

Španski list Marka objavio je da je Kampaco izabrao Beograd, a da je transfer gotov indirektno je potvrdio Zvezdin košarkaš Luka Vildoza, koji je na Instagramu podelio fotografiju sa Kampacom, već u crveno-belom dresu sa brojem sedam.

Sve ovo ima smisla jer doskorašnjem NBA igraču Real Madrid nije ponudio kontra ponudu, u propisanom roku, pa je on slobodan da prihvati ono što ima na stolu. S obzirom na to da se nedavno pominjalo da je njegov menadžerski tim prihvatio uslove beogradskog kluba.

Kampaco ima 31 godinu, igra na poziciji beka, a sa Real Madridom je dva puta bio prvak Evrope i tri puta prvak Španije.

Sa Argentinom ima srebro sa šampionata sveta u Kini 2019. godine.

Poslednje dve sezone proveo je u NBA ligi, prvo u Denveru, zatim u Dalasu.

Ostalo je još samo da se ozvaniči transfer. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()