Kapiten Marinković preuzeo krivicu: Pravili smo jeftine greške, ja prvi

U narednom kolu Evrolige, crno-beli gostuju u Realu u Madridu

04.10.2024. 11:00
  • Podeli:
vanja marinković-66f1b22c84830.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana poraže ni su od Baskonije u prvom kolu Evrolige, a kapiten crno-belih, Vanja Marinković je izneo utiske nakon meča.

"Jeftine greške… Na šest razlike, ja prvi dižem na šut. Brzi šutevi. Umesto da igramo strpljivo, malo pametnije i da uvek imamo tih šest ili osam razlike u svojim rukama, mi smo izdivljali. Počevši od mene. Jeftin poraz, jeftine greške. Sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga."

Bilo je i nešto dobro..

"Mislim da smo se borili do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika. I to je to. Idemo dalje, Imamo Cibonu za vikend, pa onda idemo u Madrid", rekao je on za klupsku televiziju.

Partizan je primio preko 50 i nešto poena u drugom poluvremenu, a u prvom je bio znatno bolji u odbrani primivši samo 32 koša.

!Ekipa se bori, dobro igra odbranu.. Ti kada svedeš bilo koga na 32 poena, a pogotovo ekipu koja ima ovakve individualce poput Hauarda, Monekea, Luvavua, to je velika stvar. Ali opet, moramo da nastavimo u tom ritmu, da nam se ne dešavaju prazni hodovi kao protiv Spartaka, pa kao i danas. To nisu neke greške, to je sve jeftino. Ako hoćemo nešto, a hoćemo, ne smemo da imamo te jeftine greške", jasan je kapiten Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()