Kataš pred duel sa Obradovićem: "Njegova ekipa igra odlično"

Trening Makabija je danas posetio i trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos

16.10.2024. 20:00
  • Podeli:
Oded Kataš-65f36dd73302b.webp Foto: Profimedia

Trener Makabija, Oded Kataš je uspeo da sa Makabijem savladala ekipu Efesa. Naredni meč, izraelski tim igra protiv Partizana.

"Posle velike pobede ulazimo u drugu utakmicu duple nedelje. Obično taj drugi meč nemaš vremena da dobro spremiš. Moramo da se oporavimo, neki igrači su odigrali mnogo minuta. Treba nam vremena i da se Sejbijan Li oseća komfornije u našem sistemu. Izazovno je, igramo protiv veoma talentovanog i agresivnog, fizički jakog tima", rekao je Kataš.

Makabi bi ugostio Partizan, u nekim drugim okolnostima, u vreloj atmosferi dvorane u Tel Avivu. Ovako, neće biti mnogo glasno u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Tužno je reći, ali na neki način smo se navikli na to. Drugačije je. U suštini, svi mi igramo košarku zbog navijača. Ja posebno volim vruću atmosferu, volimo da igram pred našom publikom, ali nažalost takva je situacija. Biće drugačije za oba tima."

Kataš veoma dobro poznaje Obradovića, sa njim je osvojio i titulu prvaka Evrope… Ali, čak i on je morao da bude iznenađen letošnjom kompletnom promenom tima Partizana.

"Skoro su izgradili ekipu od nule", podigao je obrve Kataš uz blagi osmeh. „To je nešto što smo doživeli pre dve godine. Ali, znam trenera Obradovića, sjajan je u svom poslu, mnogo pametan i, s obzirom na okolnosti, njegova ekipa igra odlično", zaključio je iskusni stručnjak.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()