Kevin Durant: Jokić je jedan od najboljih svih vremena

Otići će u istoriju kao jedan od najboljih centara koji su dodirnuli loptu, smatra jedan od najboljih igrača NBA lige

12.05.2023. 11:30
  • Podeli:
Nikola Jokić i Kevin Durant-645df89660496.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera Kevin Durent izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice da će Nikola Jokić otići u istoriju kao jedan od najboljih centara svih vremena.

Košarkaši Denvera plasirali su se u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču u gostima pobedili ekipu Finiksa sa 125:100.

"Oduvek sam imao poštovanje prema Jokiću. Oduvek sam znao da je neverovatan igrač. Gledao sam ga, igrao sam ranije protiv njega, kada je dostigao vrh kao igrač. Ne mogu da kažem da sam saznao nešto novo o njemu. Denver je sjajan tim, imaju dubinu, mnogo igrača koji igraju dobro zajedno, imaju odličan kontinuitet, dugo su zajedno. Koliko godina je Majk Meloun tamo? Šest? To je velika prednost koju oni imaju. Jokić je jedan od najboljih svih vremena. Otići će u istoriju kao jedan od najboljih centara svih vremena koji su dodirnuli loptu", izjavio je Durent.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()