Kevin Partner kapiten Partizana: Ukazana mi je velika čast

Nisam tu da budem tutor saigračima, tu sam da ih podržim da daju najbolje od sebe, rekao je Amerikanac sa srpskim pasošem

01.10.2022. 09:54
  • Podeli:
Kevin Panter Partizan-1664611048066.webp Foto: KK Partizan

Amerikanac Kevin Panter (29) novi je kapiten KK Partizana.

On je tek drugi stranac u istoriji kluba posle Francuza Žofrija Lovernja, koji je zadužio kapitensku traku beogradskog, crno-belog kluba.

"Velika je čast biti kapiten Partizana, takve stvari se ne dešavaju često. Uradiću sve što mogu, da budem tu za Partizan, da svi imamo dobru i zdravu godinu. Stvarno mi je čast, pošto radim naporno", rekao je Panter za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Panter je prošle godine stigao u Partizan iz milanske Olimpije, a u timu ne igra kao stranac jer ima srpsko državljanstvo.

"Nisam tu da budem tutor saigračima. Nisam tu da im pričam šta bi trebalo da rade, već da iz njih izvučem najbolje, kako fizički tako i mentalno. Znaju oni koliko pričam sa njima. Ne bi trebalo da pričam sa njima pred kamerama ili pred trenerom. Obraćaju mi se kada im je nešto potrebno, tu sam da im pomognem. Imam dosta iskustva. Moja vrata su uvek otvorena, mogu da dođu da popričaju o svemu, ne samo o košarci. Jedva čekam da počne sezona", rekao je Panter.

Partizan će u nedelju u 1. kolu nove sezone u ABA ligi gostovati zagrebačkoj Ciboni.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()