Kirilenko nije zaboravio srpskog plejmejkera: Ako volite košarku gledajte Teodosića

Nekada su igrali zajedno

25.01.2024. 12:35
  • Podeli:
Andrej Kirilenko-65b2475fdaac8.webp Foto: Profimedia

Andrej Kirilenko (42) nije zaboravio Miloša Teodosića (37). Jedan od najboljih ruskih košarkaša svih vremena pričao je za rusku televiziju "Okko sport", pa se dotakao Evrolige i srpskog plejmejkera sa kojim je igrao nekada u CSKA.

Kirilenko je deceniju proveo u NBA ligi, a kada je tamo krenuo "lokaut" odlučio je da završi karijeru i vratio se, poslednji put, u moskovski CSKA. Tamo je te 2015. godine, od srpske plejade igrača, zatekao samo Miloša Todosića. Proveli su zajedno u svlačionici jednu sezonu. 

"U Evroligi se igra sjajna košarka, naročito ako volite pravu košarku. U NBA, košarka je po mom mišljenju i dalje pogrešna. Više se radi o pojedincima. Košarka u Evropi je tradicionalna sa više timske igare i taktike. Igrači znaju šta da rade na terenu u svakoj situaciji. Ako volite košarku, morate da pratiti Evroligu, gledajte igrače kao što je Miloš Teodosić. Čini mi se da košarka može da se nauči gledajući utakmice Evrolige", rekao je aktuelni predsednik KS Rusije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()