Kirilenko se raduje dolasku košarkaša Zvezde u Rusiju: To je odlično

Crveno-beli sa velikim očekivanjima dočekuju novu sezonu

22.07.2024. 13:40
  • Podeli:
Andrej Kirilenko-65b2475fdaac8.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji košarkaš i prvi čovek Košarkaškog saveza Rusije Andrej Kirilenko je otkrio da se raduje dolasku Crvene zvezde u Rusiju tokom pripremnog perioda na VTB Superkup.

On  je istakao kako mu se sviđa što ruski timovi biraju da igraju sa timovima iz drugih država, jer nemaju internacionalne mečeve.

"Odličan stav da se pozove Zvezda i Bešikaš! Što više međunarodnih utakmica, momci imaju više iskustva. Ova situacije je takva da nažalost gubimo mnogo", rekao je Kirilenko.

Takmičenje će se održati od 11. do 14. septembra, a ovo nije prvi nastup naših timova na kupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()